Tuulilasin vaihto TURKU

TUULILASIN VAIHTO jopa neljässä tunnissa turussa

Tuulilasin vaihto tai korjaus?

Ensiksi pitää analysoida vaurion suuruus ja sijainti

 

Aina ei ole välttämätöntä vaihtaa tuulilasia ja pelkkä korjaus riittää. Tuulilasin vaihto on kohdallaan kun kiveniskemä tuulilasissa on päässyt laajenemaan, tuulilasissa on halkeama tai isompi särö. Jos vaurion suuruus on yli 5cm kokoinen tai vaurio sijaitsee lähellä tuulilasin kamera-aluetta tai reunaa, on lasi vaihdettava uuteen.

On hyvä muistaa että nykyaikana tuulilasi on tärkeä osa auton runkoa eli tukirakennetta, joka vaikuttaa turvallisuuteen liikenteessä. Tämän vuoksi on tärkeä analysoida tapauskohtaisesti vaurion laajuus ja mikä korjausmenetelmä siihen sopii parhaiten.

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä ja me autamme mielellämme.

 

Tuulilasin vaihto ja korjaus LasiVille Raisio

Tuulilasin vaihto Turussa

Nopea ja vaivaton palvelu

Tuulilasin vaihto eri ajoneuvoihin

henkilöauton
tuulilasin vaihto

asuntoauton
tuulilasin vaihto

pakettiauton
tuulilasin vaihto

säästä aikaa ja vaivaa vaihtamalla tuulilasi LasiVillellä

Ilmainen sijaisauto tuulilasin vaihdon ajaksi

Kun tuot autosi meille tuulilasin vaihtoon, saat sijaisauton käyttöösi maksutta. Sijaitsemme Raision Myllyn lähellä, joten voit lähteä ostoksille tai jatkaa arkeasi kuten normaalistikin.

Ilmainen sijaisauto Turku

Taitoa ja laatua samassa osoitteessa

Asennamme tuulilasit huolella ja ammattitaidolla

Noudatamme aina erityistä varovaisuutta autosi ulko- ja sisäpintojen kanssa. 

Tuulilasin vaihdossa käytämme aina korkeimpien standardien mukaisesti valmistettuja varaosalaseja, joita myös kaikki autonvalmistajat suosivat. Monipuoliseen valikoimaamme kuuluvat Pilkington, Guardian, Saint-Cobain ja NordGlass laadukkaat tuulilasit. Laadukkaiden tuotteiden käyttäminen lisää tuulilasin turvallisuutta, käyttömukavuutta sekä käyttöikää. 

USEIN KYSYTTYÄ

Tuulilasin vaihto kestää 4-7 tuntia riippuen auton lisävarusteista, joten usein saat autosi käyttöösi jo saman päivän aikana. Meiltä saat tuulilasin vaihdon ajaksi myös sijaisauton käyttöösi maksutta (asiakas tankkaa autoon kuluttamansa määrän polttoainetta ennen palautusta).

Kyllä. Saat vuokra-auton käyttöösi täydellä tankilla kun tuot autosi tuulilasin vaihtoon meille. Vuokra-auton käyttö on ilmaista ja maksat ainoastaan käyttämästäsi polttoaineesta. Auto siis palautetaan meille myös täydellä tankilla. 

Muistathan että sijaisauto varataan tuulilasin vaihtoajan varaamisen yhteydessä

Tuulilasin vaihdon hinta määräytyy tapauskohtaisesti, koska hintaan vaikuttavat mm. auton lisävarusteet jotka ovat usein kytkettynä tuulilasiin.

Tuulilasin vaihto hintaa voit tiedostella puhelimitse, lähettämällä meille viestiä tai tulemalla rohkeasti käymään Raision pisteessämme. Me autamme sinua parhaamme mukaan mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.

Ehdottomasti. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, joten ei ole merkitystä minkä vakuutusyhtiön asiakas olet. Jos sinulla on tuulilasi vakuutus, maksat tuulilasin vaihdosta omavastuu osuuden. Loppuosan laskusta maksaa vakuutusyhtiö suoraan meille.

Teemme vahinkoilmoituksen lasivauriosta vakuutusyhtiölle puolestasi, joten voit varata ajan suoraan meille. Sinun ei tarvitse itse olla yhteydessä omaan vakuutusyhtiöön ollenkaan.

Ei tarvitse – Teemme vahinkoilmoituksen puolestasi vakuutusyhtiölle!

Jos tuulilasi täytyy vaihtaa, maksat meille vain omavastuuosuuden ja me laskutamme loput suoraan vakuutusyhtiöltäsi. Muistathan että lasivahingot eivät vaikuta bonuksiisi.

Annamme asennustyölle sekä tarvikkeille vuoden takuun ilman kilometrirajaa. Me luotamme ammattitaitoomme sekä tarvikkeisiin.

Olemme perheyritys ja meillä on pitkä kokemus tuulilasien korjauksista ja tuulilasien vaihdoista. Meille laadukas työnjälki ja hyvä ammattitaito ovat tärkeitä, jotta sinä asiakkaana saat lopputuloksena ajoneuvoosi kestävän ja laadukkaan tuulilasin.

Meiltä saat varmasti nopeaa ja henkilökohtaista palvelua. Tuulilasin vaihdon ajaksi tarjoamme käyttöösi ilmaiseksi sijaisauton, jotta asioiminen olisi sinulle entistäkin helpompaa.  

Jos sinulla on kysyttävää, niin vastaamme mielellämme. Voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai lähettää meille viestiä sähköisesti.

Yhteystietomme löytyvät tästä linkistä

Tuulilasi rikki?

Kysy lisää tai pyydä tarjous tuulilasin vaihdosta